top of page

Hvordan et healings maleri blev til

IMG_2045.jpg

I flere år, har jeg gerne villet lave langt mere spirituelle malerier, og langsomt har min stil og mine tanker bevæget sig i den retning. Men hvordan skulle jeg sådan rigtig komme i gang med healings malerier? Jeg har spurgt flere clairvoyante til råds i løbet af de sidste 2-3 år, og alle som en sagde de; Bare gå i gang, du kan sagtens. Alligevel har det taget mig over 2 år at turde gøre det. 

For kort tid siden,var jeg igen hos en færøsk clairvoyant Susanna Vigda, som endnu engang sagde; bare gå i gang.

Her ændrer historien sig  så .... For jeg opdagede og oplevede for første gang, hvordan jeg "ser" billeder inde i mit hoved. Jeg spurgte hende om et helt nede på jorden spørgsmål:  hvor skal jeg købe min nye bil... Hun får svar, og spørger om det er en varevogn? Jeg svarer ja, og i det jeg svarer, ser jeg en hvid varevogn inde i mit hoved. Hun spørger mig så lige bagefter, er den hvid? Overrasket siger jeg, Ja, det tror jeg, jeg har lige set en hvid varevogn inde i mit hoved. 

Da jeg lidt senere kører hjem, kommer jeg i tanke om, at jeg i forbindelse med et andet maleprojekt har oplevet det samme. Jeg får vist et billede i mit hoved af et dukkehus, og jeg siger til vedkommende, jamen skal det være, lige som når man kigger ind i et dukkehus? Han ser overrasket på mig, og siger Ja, lige nøjagtig!

Lige der, mens jeg sidder i bilen, går det op for mig, at jeg har set og "fået" de billeder HELE MIT LIV. Jeg har simpelthen bare ikke kunnet se skoven for bare træer!! 

Næste dag tænker jeg, at nu må jeg i mit atelier og at komme i gang. Jeg vil i første omgang lave et healings billede til mig selv, for lige at være sikker på, at det hele nu også "holder vand".

Jeg sætter mig ned, ser på det hvide lærred, og ser så lige udenfor mit vindue, en bi. Med det samme sker der 3 ting på een gang. Jeg får en følelse, et billede og en sætning i hovedet, der siger : sort og gul. Jeg tænker straks, øh NEJ, det er slet slet ikke mine farver. Det næste der sker er , at jeg igen får en følelse, et billede og en sætning, der siger: jamen det kan være noget andet end et mønster.  Det kan være en solopgang med et stort flot grantræ hvor modlyset gør det mørkt, og så med en stor rovfugl som er i samme modlys fra solen. Se, det kunne jeg bedre leve med, og så gik jeg i gang. Midt i det hele kom jeg til at tænke på Susanna, og ville fortælle hende, hvad der lige var sket. Imens jeg skrev tænkte jeg, at jeg ville give hende et energetisk maleri gratis, mod at jeg så kunne få lov til at bruge billedet til at gøre opmærksom på, at jeg laver healingsbilleder. 

Og gæt engang, hvad der skete, da jeg skrev til hende om det, jeg lige havde oplevet.

1. Susannas ynglingsfarver er gul og sort. Hun går ofte med tøj i de 2 farver

2.Hun elsker Bier, hvepse og brombasser og kommunikerer med dem

3. Hun har altid en ørn med sig i tankerne 

 

MALERIET VAR JO TIL HENDE 

Hun blev meget meget glad for maleriet, og har brug for det som energiboost lige nu, i hendes liv

IMG_6997.JPG
bottom of page