Vægmaleri

Det vel nok spændende, at du kunne tænke dig et vægmaleri

 

Som udgangspunkt for at jeg kan give dig det bedste tilbud på et vægmaleri, vil jeg gerne bede om størrelsesforholdet på væggen (højde og bredde), der skal males, samt dine umiddelbare idèer til motivet. 

 

Er du i tvivl om motivet, kommer jeg gerne med input eller kommer ud til dig/din virksomhed og tager en uforpligtende snak om opgaven, så vi sammen kan finde frem til det perfekte motiv til dit vægmaleri. 

Se eksempler på vægmalerier her

- Alle vægmaleri opgaver er forskellige i forhold til størrelse og motiv, så jeg har derfor ingen faste priser.

jeg har dog en minimumspris på 3.500 kr for alle vægmaleri projekter.

 

Den samlede pris på et vægmaleri, vurderer jeg individuelt ud fra størrelsen på væggen, hvor mange materialer der skal købes ind til motivet, hvor lang tid motivet vil tage at male, og om der skal laves skitse arbejde først, osv. 

 

Hvis du i første omgang bare ønsker en skitse på projektet, koster dette 300 kr. som betales ved opstart. (skitsen er inkluderet i prisen på vægmaleriet, hvis i beslutter jer for at få vægmaleriet).

Dejlig info :Vægmalerier er en momsfritaget ydelse og kan trækkes fra i SKAT

Vægmaleri / kunst udsmykning er en momsfritaget kunstnerisk ydelse, ifølge momslovens § 13, stk. 1, nr. 7. SKATs fradragsregler for kunst gør yderligere, at du kan trække vægmaleri og kunst udsmykning fra i din virksomheds regnskab

Nb: Transport inkluderes i prisen på opgaven

Miles of art

Basgangen 5b

4000 Roskilde

Tlf  21281693

Mail  milesofart@hotmail.com

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon