Vægmaleri

Det vel nok spændende, at du kunne tænke dig et vægmaleri

 

Som udgangspunkt for at jeg kan give dig det bedste tilbud på et vægmaleri, vil jeg gerne bede om størrelsesforholdet på væggen (højde og bredde), der skal males, samt dine umiddelbare idèer til motivet. 

 

Er du i tvivl om motivet, kommer jeg gerne med input eller kommer ud til dig/din virksomhed og tager en uforpligtende snak om opgaven, så vi sammen kan finde frem til det perfekte motiv til dit vægmaleri. 

Se eksempler på vægmalerier her

fototapeter-smilende-sol.jpg.jpg

- Som udgangspunkt koster et vægmaleri 1.800,-pr m2 for private og 2.200,- pr. m2 for firmaer. 

-Den samlede pris på et vægmaleri, vurderer jeg individuelt ud fra størrelsen på væggen, hvor mange materialer der skal købes ind til motivet, hvor lang tid motivet vil tage at male, og om der skal laves skitse arbejde først, osv. 

 

Hvis du i første omgang bare ønsker en skitse på projektet, koster dette 300 kr. som betales ved opstart. (skitsen er inkluderet i prisen på vægmaleriet, hvis i beslutter jer for at få vægmaleriet).

Når vi har en aftale om, at jeg går i gang med maleriet, betales der 20 %af prisen, og når jeg er færdig med maleriet, betales resten. 

Jeg starter helst med at male fra morgen/formiddag, men skulle I ønske, at jeg eks. maler om aftenen, så er det også en mulighed. Jeg maler både i hverdage og i weekend. 

Inkluderet i prisen er: maling, afdækning, løn og kørsel, samt en skitse, hvis dette ønskes. 

Dejlig info :Vægmalerier er en momsfritaget ydelse og kan trækkes fra i SKAT

Vægmaleri / kunst udsmykning er en momsfritaget kunstnerisk ydelse, ifølge momslovens § 13, stk. 1, nr. 7. SKATs fradragsregler for kunst gør yderligere, at du kan trække vægmaleri og kunst udsmykning fra i din virksomheds regnskab

Nb: Transport inkluderes i prisen på opgaven