IMG_1331.png

Først og fremmest VELKOMMEN her på Miles of Art

 

Miles of Art- Det personlige maleri. Jeg vil røre andre mennesker med min kunst. Give dig en følelse af at magien og eventyret findes. I et ansigt, i naturen, ja overalt hvor vi bevæger os.

Jeg har altid fundet roen og glæden ved at skabe. Lige siden, jeg var en lille pige, har farver, papir og lærred givet mig de største triumfer. I folkeskolen, da jeg lærte at tegne en hest, så den lignede. Det var magisk, når det lykkedes og vores omgivelser gav deres applaus.

Kimen blev lagt til min virksomhed i dag. At stå op hver eneste dag, og få magien til at ske på papiret og på lærredet, til glæde for mig selv og allermest for andre.

The ”point of no return” kom i 2011, da jeg vandrede på Caminoen i Spanien. Eter en masse tanker og en masse samtaler med andre mennesker måtte jeg sande, at det, der får mig til at stå op om morgenen, er maleriet. At skabe. Både intuitivt og planlagt. Et par højskoleophold har også gjort deres. De har givet mig troen på, at det kan lade sig gøre. At jeg får smilet og troen på magi og eventyr frem hos mine kunder.

Og det er gjort med stil. Stregen er let, farverne klare og materialerne er i god og holdbar kvalitet- Så varer magien meget længere 

emoji.jpg