top of page

UDTALELSER

-"Jeg vil anbefale Miles of Art til alle . Dygtig kunster og meget profesionelle billeder. Det er ikke sidste gang jeg bruger Camilla i et projekt eller en billedopgave Kan kun anbefale at bruge Camilla".

- Gry Hallgren

-"Vi er så glade for vores vægmalerier. De har virkelig givet et løft, til vores ellers kedelige hvide vægge. Og så har Camilla fanget det som har stor betydning i vores liv og som gør værkerne så personlige".
- Maria Danneman Rokatis

" Jeg har haft fornøjelsen af at benytte Miles of Art.
Camilla forstod lynhurtigt mine ønsker til et vægmaleri i min nyopstartede klinik. Resultatet er blevet fantastisk flot og jeg kan på det varmeste anbefale Miles of Art".

Pernille Cronfeld

-"Super dygtig kunstmaler, skøn sprudlende person. Derfor fem stjerner fra mig"
Pia Lux Sørensen

 "Det arbejde Camilla udførte hos os, er vi rigtig glade for. Det er en fornøjelse at vågne op til om morgenen og så gå ned og åbne døren til kælderskakten til et dejligt syn af planter, blomster og sommerfugle, i stedet for en kedelig grå betonvæg". 
- Jane Ditlevsen

 “Jeg er vildt imponeret af Camilla og hendes arbejde hos mig i to omgange.. Hun var super dygtig til at kreere det, som jeg ønskede på væggene i mit hus. Jeg går hver dag og nyder det fine resultat.. Jeg kan kun varmt anbefale Camilla fra Miles of art ”
Ole Kristiansen

 "Vi var meget tilfredse. Camillas arbejde er flot og både tidsplan samt alle aftaler blev holdt."

 - Britta Forslund - Lægerne på Bryggen.

 "Rigtig mange er glade for dine malerier. De har gjort den lange kedelige mørke gang til et sted man har lyst til at gå igennem og være i Det har været fantastisk at følge udviklingen på gangen, som nuhelt har ændret stemning".

-Plejecenteret Baunehøj i Lyngby

Vi har været så priviligerede at have #camillabengtsson til at dekorere en trappeopgang på vores nye kontor i Lyngby.
Vægmalerierne er inspirerede af vores produkter med et tvist fra Camillas farverige fantasi.

Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra kollegaerne - og det har givet skøn energi og liv til en ellers ret steril trappeopgang.

- Site Management, IFF

bottom of page